Verzenden & Retour

Herroepingsrecht producten

 1. Klant heeft een bedenktijd van 14 kalenderdagen om de aankoop van fysieke producten uit de webshop te ontbinden. Beautysalon Skin Contour heeft het recht de klant te vragen naar de reden van herroeping, maar klant is niet verplicht een reden op te geven.
 2. De bedenktijd uit het vorige lid gaat in op de dag nadat de klant het product heeft ontvangen.
 3. Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen gedaan in de praktijk aan de Grathemerweg 2 te Kelpen-Oler.

Verplichtingen bij herroeping

 1. Klant dient tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts worden geïnspecteerd zoals dat in een winkel toegestaan zou zijn.
 2. Waardevermindering van het product door omgang in strijd met het in lid 1 genoemde komt voor rekening van de klant.
 3. Beautysalon Skin Contour stuurt na ontvangst van de melding van herroeping een ontvangstbevestiging aan de klant.
 4. Beautysalon Skin Contour vergoedt de betalingen van de klant binnen 14 dagen nadat de klant de herroeping kenbaar heeft gemaakt.

Uitoefening van herroepingsrecht

 1. Klant meldt schriftelijk via het modelformulier voor herroeping en binnen de bedenktijd aan Beautysalon Skin Contour dat zij gebruik maakt van het herroepingsrecht.
 2. Binnen 14 dagen na de melding zoals genoemd in lid 1 van dit artikel, stuurt de klant het product, redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, terug.
 3. De bewijslast voor juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht komt toe aan de klant.
 4. De kosten van het terugzenden van het product komen voor rekening van klant.

Levering

 1. Als verzendadres geldt het adres dat de klant heeft opgegeven. Beautysalon Skin Contour is niet aansprakelijk voor fouten in het aanleveren van deze leveringsinformatie.
 2. Beautysalon Skin Contour verzendt geaccepteerde bestellingen binnen 2 werkdagen, tenzij een langere termijn is afgesproken. Indien producten niet op voorraad zijn, wordt klant op de hoogte gehouden van de aangepaste levertijd.
 3. Beautysalon Skin Contour levert binnen de EU.
 1. Beide partijen zijn gehouden tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun overeenkomst hebben verkregen.

Retourneren

Wil je een product retour sturen? Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarde is dat je hier binnen 24 uur melding van maakt via info@beautysalonskincontour.nl en dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneert. Kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door Beautysalon Skin Contour

Mocht je (één) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan je verwachting voldoet zoals bijvoorbeeld de kleur kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen.

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten en Beautysalon Skin Contour is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Beautysalon Skin Contour zoek raken.

De waardering van beautysalonskincontour.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 8 reviews.