Wij bieden 100% klanttevredenheid​

Wij bieden garantie voor 100% natuurlijke huidverbetering en 100% klanttevredenheid. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste voor u en uw huid en uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Wie zijn wij

In de wereld van vandaag, de beautybranche zien we steeds meer fillers, botox ,wimperextensions etc. Alles moet perfect.

Onze salon staat voor alles behalve voor dat. Sterker nog, wij doen het tegenovergestelde met een natuurlijk resultaat. 

Onze producten

Onze producten zijn bewezen effectief door middel van een breed scala aan producten voor thuisgebruik en behandelingen in de salon. In de salon wordt gewerkt op natuurlijke basis en niet met chemische middelen.

Beauty Professional

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste sinds 2007. Opgeleid tot Beautyexpert.
Voor al onze behandelingen hebben we cursussen en / of opleidingen gevolgd.
Ook is de salon GGD goedgekeurd & aangesloten bij ANBOS.

Kwaliteit gegarandeerd

Hier vindt u de behandelingen die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw huid daadwerkelijk verbeterd. Wij staan staan altijd klaar voor advies en behandeling en bieden 100% klanttevredenheid.
Niet overdreven en alles behalve nep. Iedereen wil een mooie egale strakke huid, helaas is deze wondercrème nog niet uitgevonden.

Wat u dan kunt doen?

Voor welke gaat u?

Waarom ik dit doe.
Bij ons staat de klant op nummer 1. Dus ook de huid van de klant. Ik zie graag resultaten, huidverbetering.

Ik merk dat veel klanten onzeker zijn over hun gezicht / lichaam, dit kan zijn acne, pigmentvlekken, huidveroudering etc.

Hierin bied ik een breed scala aan behandelingen, alle op een natuurlijke manier.

Zoals ik al zei is er geen wondercrème die de rimpels volledig weghaalt.

Wel is het zo dat u met producten voor thuisgebruik en behandelingen in de salon al ontzettend ver komt met verbazingwekkende resultaten!

Daarom geef ik ook de garantie op 100% huidverbetering.

Iedere huid is anders en daarom heb ik ook gekozen voor een merk met een breed assortiment van producten zodat ik voor elke huid een toepasselijk product heb. Ik ben iemand die er niet omheen draait, u gewoon de waarheid zegt en eerlijk advies geeft.

Ik doe geen beloftes die ik niet waar kan maken. Ik luister naar de wensen en behoefte van de klant en hierop pas ik de behandeling aan. Ik wil dat mijn klanten zelfverzekerd en ontspannen naar buiten gaan.

Er is niks zo erg als onzeker of ontevreden zijn over jezelf en dat wil ik graag wegnemen. Ik weet hoe het voelt om onzeker te zijn en niet tevreden te zijn met je lichaam/huid. Daarom werk ik hier juist zo graag aan, mijn passie is om resultaat te boeken en heel belangrijk dat de klant even een moment voor zichzelf heeft om even totaal tot rust te komen.

Op het moment dat u bij mij in de stoel ligt, dan gaat het alleen om u en nergens anders om. Dat is uw moment, even alles naast u neer leggen en uzelf overgeven aan de rust en ontspanning.

Een plek waar niks moet behalve genieten. Even weg van alle dagelijkse hectiek en stress.

Op vandaag is alles zo gejaagd, ik moet nog dit en ik moet nog dat. Overal ben je een ‘nummertje’. En dat is bij mij niet zo, elke klant is uniek en behandel ik naar zijn/haar wensen en behoeften.

Vanaf dag 1 dat ik besloot om mijn eigen salon te beginnen dacht ik altijd: ‘Hoe wil ik graag behandeld worden’. En zo behandel ik mijn klanten ook.
Ik ben niet iemand die aandringt om producten te kopen, wel ben ik hierin duidelijk en reëel .

Wilt u huidverbetering?

Dat kan maar dan zult u wel ook structureel thuis aan de slag moeten met de producten. Wilt u gewoon een keer ontspannen en uw gezicht heerlijk gereinigd hebben, dat kan ook!

Ik wil alles dan dat de klant zich ergens toe verplicht voelt om te kopen want dat vind ik zelf ook niet fijn, ik hou niet van verkooppraatjes en het gevoel hebben dat me iets in mijn handen geduwd word.

Ik word blij van een blije / tevreden klant. Dat geeft mij ontzettend veel energie! Ik ben pas tevreden als mijn klant dat ook is.

Benieuwd naar mijn visie?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis huidanalyse zodat u weet wat voor huidtype u heeft en het beste bij u aansluit.
De waardering van beautysalonskincontour.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 8 reviews.