Exclusieve behandelingen

Prijzen van de behandelingen 2024 Skin Contour

 • Bio Peel SalonnePro
  € 69,95
  De Bio Peel is een biologische kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. De Peel heeft een dubbele werking: Het verwijderen van dode huidcellen én een zeer intensieve vitaminen-boost. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.
 • PRX-T33 Skin Booster
  € 100,-
  No needle Skin Booster. PRX-T33 is een medisch hulpmiddel van TCA, H202 en Kojinezuur. Geeft je huid een intense boost doordat hij diep in de huidlagen werkt. Na de behandeling verbeteren de teint en natuurlijke glow onmiddellijk. De huid is voller en gladder. In kuurverband -------------------------------------- per behandeling € 75,-
  (4 behandelingen) krijg je het optimale resultaat.
 • Glycopeelbehandeling gezicht
  € 69,95
  (chemische peeling) een glycopeelbehandeling is een peeling die dieper gaat dan een gewone peeling of scrub. Deze haalt meer huidlagen weg waardoor de bovenste huidlagen dunner worden. het werkt exfolierend, hydraterend en anti-oxiderend en verbetert de structuur van de huid. Het reinigt intensief en zorgt dat fijne lijntjes en littekens verminderen.
 • Manicure
  € 15,00
  Bij deze behandelingen worden de nagelriemen verzorgt, de nagels in vorm gebracht en afgesloten met een handcreme.
 • Manicure & Gellak
  € 27,50
  Met een shellac & behandeling verstevigen we de natuurlijke nagel en blijft deze 3/4 weken zitten. Er word gebruik gemaakt van CND en B.O Shellac. Deze is afweekbaar en niet schadelijk voor de nagels. Hiermee is geen verlenging mogelijk.
 • Luxe Manicure
  € 45,00
  Deze behandeling betreft een scrub van de handen, ondergedompeld in een parrafinebad. vervolgens word de handcreme ingemasseerd en volgt de manicure met Shellac
De waardering van beautysalonskincontour.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 8 reviews.